Tien kunnostus ja tienreunan raivaus

Tien kunnostus ja tienreunan raivaus on syytä jättää alan ammattilaiselle, jotta lopputulos on siisti ja sekä käyttöä että sääolosuhteita kestävä. Hyvin tehty ja kunnostettu tie esimerkiksi mökille tai asuinkiinteistölle parantaa viihtyisyyttä, saavutettavuutta ja tontin arvoa, kun perille pääsee sujuvasti ja turvallisesti.

Meiltä onnistuu kaikki tietyöt, haastavammissakin kohteissa! Toteutamme kaikenlaiset teiden kunnostukseen, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyvät kunnossapito-, raivaus- ja maanrakennustyöt Varsinais-Suomessa ja Länsi-Suomessa.

Teiden kunnostus ja ylläpito laadukkaalla lopputuloksella

Monipuolinen osaaminen, laadukas kalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistavat monipuolisen palvelutarjonnan myös tietöissä. Meiltä hoituu käden käänteessä esimerkiksi vesakon raivaus, vanhan käytössä kuoppaantuneen tien kunnostus ja ojien kaivuu. Huolella rakennettu ja säännöllisesti ylläpidetty kulkuväylä kestää käyttöä, pysyy siistinä eikä muutu esimerkiksi roudan, seisovan veden tai kuoppien takia vaaralliseksi. Kaikki työt tehdään huolellisesti ja tehokkaasti, ympäristöä vahingoittamatta.

Tienreunassa kasvavan vesakon raivaus parantaa käyttömukavuutta

Käytössä olevien teiden ylläpitoon ja uusien teiden rakentamiseen kuuluu myös tienreunojen raivaus, joissa sieltä raivataan ylikasvanut vesakko ja muu kasvillisuus. Tienreunan raivaaminen siistii kulkureittiä, parantaen näin alueen viihtyisyyttä ja viimeisteltyä ulkonäköä. Vesakon raivaus parantaa myös tien käyttömukavuutta ja turvallisuutta, sillä avoin tienreuna ei houkuttele eläimiä jatkamaan tielle eikä päästä mahdollisia tienylittäjiä yllättämään kirjaimellisesti täysin puskista.

Tarvitsetko tien kunnostajaa Varsinais-Suomessa tai Länsi-Suomessa? Kysy tarjousta!

Meidän osaamisella ja kalustolla vanha tie kunnostetaan tai uusi tie rakennetaan nopeasti laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Tien kunnossapidon lisäksi palvelemme myös esimerkiksi maanrakennustöissä, puunkaadossa, viherrakentamisessa ja tulemme hoitamaan tiesi kuntoon myös talvella. Kaikki työt suunnitellaan aina kohteen ja asiakkaan tarpeet edellä. Pyydä tarvittaessa kohteen arviointi, mikäli et ole ihan varma mitkä toimet auttaisivat sinua pääsemään haluttuun lopputulokseen.