Salaojat Turussa ja Länsi-Suomessa

Toteutamme salaojat Turun alueella ja muualla Länsi-Suomessa vuosien tuomalla kokemuksella. Olipa kyse sitten kiinteistöstä, tontista tai pihamaasta, toimiva salaojitus on kriittisen tärkeä, jotta talosi pysyisi suojassa liian kosteuden aiheuttamilta ongelmilta. Salaojien tarkoituksena on pitää sade- ja hulevedet loitolla talosi rakenteista ja kuljettaa ylimääräinen vesi pois talosi läheisyydestä. Siksi salaojituksen merkitys sekä asumisviihtyvyyden että talosi kunnon kannalta on suuri.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Salaojat ovat pakolliset kaikille pientalotonteille

Salaojat määrättiin pientalotonteilla pakolliseksi vuonna 1999. Oikein mitoitettu ja toimiva salaojitus on pakollisuuden lisäksi myös todellinen järkiratkaisu, sillä se on merkittävässä roolissa rakennusten kestävyyden varmistamisessa ja ympäristön käyttökunnon säilyttämisessä.

Ilman kohdekohtaisesti suunniteltua ja toteutettua salaojitusta sade- ja hulevesi jää rakennusten pinnoille ja perustuksiin, jolloin pidemmällä aikavälillä kiinteistö alkaa pahimmillaan kärsiä kosteusvaurioista. Ilman salaojitusta myös pihan ja kulkuväylien ylläpito käy tuskalliseksi, kun kertyvä vesi tekee pihasta mutaisen, jäätyessään liukkaan ja lisää myös routimisen haittoja.

Salaojitus Turun alueella sekä uudiskohteisiin että vanhoille rakennuksille

Uudiskohteisiin salaojat tehdään nykyään aina oletusarvoisesti, mutta vanhempien rakennusten yhteydessä niitä ei välttämättä ole lainkaan. Siksi onkin aiheellista pohtia, kannattaisiko toteuttaa nykyaikainen salaojitus nykyisen vanhan asuinkiinteistösi ympäristöön. Yleensä vastaus on kyllä, etenkin kun samalla voidaan laittaa kuntoon myös sadevesijärjestelmät sekä asiaan kuuluvat kosteussuojat ja routaeristeet.

Kiinnostuitko salaojituksesta? Laadimme sinulle mielellämme myös kilpailukykyisen tarjouksen urakasta!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!