Talon pohjatyöt Turun seudulla ja Länsi-Suomessa

Talon pohjatyöt on syytä tehdä kunnolla rakennusten koosta riippumatta, jotta rakennusprojektia on turvallista ja helppoa jatkaa huolellisesti raivatulla sekä maaperän osalta oikein työstetyllä tontilla. Pohjatöiden kohdalla ei kannata säästää, vaan pienenkin omakotitalon pohjatyöt tulee tehdä asiansa osaavan maanrakennusurakoitsijan toimesta. Ammattitaidolla tehdyt talon pohjatyöt ja perustukset takaavat kestävän, pitkäikäisen sekä hyvinvoivan rakennuksen, jota ei kosteus eikä maaperän muutokset pääse heikentämään.

Koneyhtymä Hörkkö Ky toteuttaa erityisesti pientalojen, kuten omakotitalojen pohjatyöt Turun talousalueella ja muualla Länsi-Suomessa vuosien kokemuksella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi urakasta. Olemme hyvin monipuolinen maanrakennusurakoitsija, ja voimme auttaa talon pohjatöiden lisäksi esimerkiksi purkutöissä, raivauksessa tai salaojien kaivuussa.

MEILTÄ NYT MYÖS PUTKISTOJEN KUVAUKSET

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yksi tärkeimmistä toimenpiteistä talon rakentamisessa on huolellisesti tehty pohjatyö

Talon pohjat Turussa Koneyhtymä Hörkön tekemänäKuten jokainen varmasti tietää, lähtee kaikki hyvä pohjista ja kestävä talo rakennetaan alhaalta ylöspäin. Rakennusprojekti on harvoin halpa, talon pohjatöistä ei kannata tinkiä, sillä pohjatöissä tehtyjä virheitä on kallista – ellei jopa mahdotonta – korjata jälkeenpäin. Suomen sääolosuhteet pistävät paremmankin maaperän kovaan kuritukseen runsaiden sateiden, lumen ja routimisen myötä. Sen takia onkin äärimmäisen tärkeää aloittaa koko projekti maaperätutkimuksella, joka kertoo kaiken tarvittavan rakennettavan alueen alkuperäisestä maa-aineksesta.

Talon pohjatöiden eteneminen

  • Talon pohjatyöt alkavat pohjatutkimuksella. Sillä kartoitetaan kaikki maakerrokset, maalajit, kantavan maakerroksen korkeusaseman, pohjaveden korkeuden sekä sen, esiintykö maaperässä radonia. Näiden tietojen avulla ammattilainen pystyy suunnittelemaan pohjarakenteet ja pohjatöiden laajuuden turvallisesti, ja päättämään tarvitaanko esimerkiksi maa-aineksen vaihtoa.
  • On erittäin tärkeää talon pohjatöitä tehdessä toteuttaa pintamaan kuorinta, vaikka suurempaa maa-aineksen vaihtoa ei tarvitsisikaan. Jos alkuperäinen maaperä on kuitenkin huonolaatuista ja huonosti kantavaa, vaihdetaan maata ainekseen, joka tiivistyy hyvin ja kantaa paremmin. Yleensä rakentamisessa käytetään soraa tai kalliomursketta, sillä nämä ovat myös erinomaisia routaeristeitä.
  • Kun rakennuksen pohjia kaivetaan ja tiivistetään, kannattaa rakentaa myös taloa ympäröivä pihamaa valmiiksi. Kun salaojitukset, kaadot, pengerrykset ja muut pihan muodot tehdään yhdellä kaivuu-urakalla, voi hyvillä mielin keskittyä seuraavaksi itse talon rakentamiseen.

Kysy tarjousta talon pohjatöistä – palvelemme Turusta käsin laajalla toimialueella!

Talon pohjatöihin kannattaa valita monipuolinen koneurakoitsija joka pystyy hoitamaan kaikki eri maanrakennuksen vaiheet, kuten tontilla tapahtuvat kaivuut ja maansiirrot, koskien niin talon pohjia ja perustuksia kuin myös salaojitusta ja viemäröintiä.

Meidän kalustollamme ja osaamisellamme talon pohja syntyy nopeasti, turvallisesti ja laadusta tinkimättä. Laskemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen pohjatöistä! Toimimme pääasiallisesti Turun talousalueella, mutta olemme valmiita työskentelemään hyvin kattavasti koko Länsi-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella. Kysy tarjous laajemmasta rakennusurakoinnista.

Kysy tarjous laajemmasta rakennusurakoinnista

Rakennusurakan startti yhdeltä tekijältä

Ennen pohjatöiden alkamista voi kohteesta riippuen rakennusurakka alkaa purkutöillä, puunkaadolla tai muilla raivauksilla. Salaojituksen, viemäröinnin ja perustusten jälkeen voidaan alkaa pystyttämään seiniä, ja harjakaisten juhlinnan jälkeen pihapiiri viimeistellään viherrakentamisella.

Meiltä saat kaikki rakennuksen alle ja ympärille tarvittavat työt: purku- ja raivaustyöt, maanrakennustyöt, salaojituksen, jätevesijärjestelmien asennuksen sekä viherrakentamisen. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa kattavan rakennusurakoinnin alusta loppuun saakka, jotta säästyt useiden urakoitsijoiden kanssa säätämiseltä.

Pyydä kilpailukykyinen tarjous talon pohjatöille!