Talon pohjatyöt Turun seudulla ja Länsi-Suomessa

Omakotitalon pohjat ja kaikki muutkin vastaavat pohjatyöt on syytä tehdä kunnolla, jotta rakennusprojektia on turvallista ja helppoa jatkaa huolellisesti raivatulla ja maaperän osalta oikein työstetyllä tontilla. Ammattitaidolla tehdyt perustukset ja talon pohjat takaavat kestävän, pitkäikäisen sekä hyvinvoivan rakennuksen, jota ei kosteus eikä maaperän muutokset pääse heikentämään. Koneyhtymä Hörkkö Ky toteuttaa talojen pohjatyöt Turun talousalueella ja muualla Länsi-Suomessa vuosien kokemuksella – ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi urakasta. Olemme hyvin monipuolinen maanrakennusurakoitsija, ja voimme auttaa pohjatöiden lisäksi esimerkiksi purkutöissä, raivauksessa tai salaojien kaivuussa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Talon pohjatyöt ovat yksi tärkeimmistä rakentamisen vaiheista

Kuten kaikki varmasti tietävät, lähtee kaikki pohjista ja kestävä talo rakennetaan alhaalta ylöspäin. Talon perustuksia voidaan alkaa rakentamaan vasta, kun pihaan on tehty tarvittavat maanrakennustyöt ja talon pohjat on valmiina. Vastaavasti taas pohjatyöt voidaan aloittaa vasta perusteellisen maaperätutkimuksen jälkeen, jotta tiedetään minkä kanssa ollaan tekemisissä ja osataan suunnitella esimerkiksi salaojitus, maansiirto ja muut maanrakennustyöt kestävällä lopputuloksella. Pohjatöihin lukeutuvat tontilla tapahtuvat kaivuut ja maansiirrot, koskien niin talon pohjia ja perustuksia kuin myös salaojitusta ja viemäröintiä. Koska perustukset ja koko rakennus seisoo näiden pohjien päällä, on pohjatyöt tehtävä ehdottoman huolellisesti ja laadusta tinkimättä. Ainoastaan näin voidaan taata, että rakennus kestää seuraavat vuosikymmenet Suomen haastavissa sääolosuhteissa, eikä esimerkiksi kosteus ja routavauriot ala aiheuttaa vahinkoa ennen aikojaan.

Kysy tarjousta pohjatöistä!

Meidän kalustollamme ja osaamisellamme talon pohja syntyy nopeasti, turvallisesti ja laadusta tinkimättä. Laskemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen pohjatöistä! Toimimme pääasiallisesti Turun talousalueella, mutta olemme valmiita työskentelemään hyvin kattavasti koko Länsi-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusurakan startti yhdeltä tekijältä

Ennen pohjatöiden alkamista voi kohteesta riippuen rakennusurakka alkaa purkutöillä, puunkaadolla tai muilla raivauksilla. Salaojituksen, viemäröinnin ja perustusten jälkeen voidaan alkaa pystyttämään seiniä, ja harjakaisten juhlinnan jälkeen pihapiiri viimeistellään viherrakentamisella.

Meiltä saat kaikki rakennuksen alle ja ympärille tarvittavat työt: purku- ja raivaustyöt, maanrakennustyöt, salaojituksen, jätevesijärjestelmien asennuksen sekä viherrakentamisen. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa kattavan rakennusurakoinnin alusta loppuun saakka, jotta säästyt useiden urakoitsijoiden kanssa säätämiseltä.

Kysy tarjous laajemmasta rakennusurakoinnista!