Talon pohjat kuntoon Turun seudulla ja Länsi-Suomessa

Talon pohjat ja muut vastaavat pohjatyöt on syytä tehdä kunnolla alusta alkaen, jonka jälkeen rakennusprojektia on turvallista ja helppoa jatkaa. Ammattitaidolla tehdyt perustukset takaavat kestävän, pitkäikäisen sekä hyvinvoivan rakennuksen. Koneyhtymä Hörkkö Ky toteuttaa talojen pohjatyöt Turun talousalueella ja muualla Länsi-Suomessa vuosien kokemuksella.

Talon pohjatyöt ovat yksi tärkeimmistä rakentamisen vaiheista

Talonrakennus alkaa aina pohjatöiden tekemisellä – kyseessä onkin ehkäpä koko rakennusprojektin tärkein vaihe. Talon pohja on tehtävä aina huolellisesti ja laadusta tinkimättä, jotta rakennus kestää seuraavat vuosikymmenet Suomen haastavissa sääolosuhteissa.

Pohjatöihin lukeutuvat tontilla tapahtuvat kaivuut ja maansiirrot, koskien niin talon pohjia ja perustuksia kuin myös salaojitusta ja viemäröintiä. Kun kaivuuosuus on hoidettu ammattitaidolla, talo saa alleen tukevan pohjan eivätkä esimerkiksi sadevedet heikennä rakenteita alhaalta käsin.

Talon pohjaa vailla? Kysy tarjousta pohjatöistä!

Meidän kalustollamme ja osaamisellamme talon pohja syntyy nopeasti, turvallisesti ja laadusta tinkimättä. Laskemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen talon pohjatöistä! Toimimme pääasiallisesti Turun talousalueella, mutta olemme valmiita työskentelemään hyvin kattavasti koko Länsi-Suomen ja Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennusurakan startti yhdeltä tekijältä

Ennen talon pohjatöiden alkamista voi kohteesta riippuen rakennusurakka alkaa purkutöillä, puunkaadolla tai muilla raivauksilla. Salaojituksen, viemäröinnin ja perustusten jälkeen voidaan alkaa pystyttämään seiniä, ja harjakaisten juhlinnan jälkeen pihapiiri viimeistellään viherrakentamisella.

Meiltä saat kaikki rakennuksen alle ja ympärille tarvittavat työt: purku- ja raivaustyöt, maanrakennustyöt, salaojituksen, jätevesijärjestelmien asennuksen sekä viherrakentamisen. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa kattavan rakennusurakoinnin alusta loppuun saakka, jotta säästyt useiden urakoitsijoiden kanssa säätämiseltä.

Kysy tarjous laajemmasta rakennusurakoinnista!