Kaivuupalveluita Turun talousalueella

Koneyhtymä Hörkkö Ky on kokenut kaivuupalveluiden ammattilainen, jolta niin pienet kuin isotkin alan urakat sujuvat sovitun mukaisesti, aikatauluista tai työn laadusta tinkimättä. Pätevät ammattimiehemme ja tehokas, nykyaikainen ja monipuolinen kalustomme mahdollistavat sen, että urakka kuin urakka onnistuu. Liittyipä tarpeesi sitten talon pohjatöihin, salaojitukseen tai johonkin muuhun maanrakennukseen liittyvään työhön, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme!

Tarjoamme kaivuupalveluita siellä, missä tarvitaan

Toimimme pääosin Turun talousalueella, mutta tarvittaessa olemme valmiina työskentelemään kattavasti koko Länsi-Suomen seudulla. Palvelumme on muutenkin varsin joustavaa ja asiakaslähtöistä: voit hankkia meiltä projektiisi pelkän osatoteutuksen, tai voit jättää koko urakan meidän huoleksemme.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityiskohdat kuntoon!

Mitä kaikkea kaivamme?

Meiltä onnistuvat mm:

  • Omakotitalojen ja muiden pientalojen pohjatyöt
    • Pohjatyöt ovat yksi tärkeimmistä talon rakentamisen vaiheista johon kannattaa panostaa. Jälkikäteen pohjatöitä on erittäin vaikeaa ellei jopa mahdotonta korjata. Pohjatöiden lisäksi pystymme tekemään monipuolisesti esimerkiksi purkutyöt, puiden kaadot, viemäröinnit sekä viherrakentamisen.
  • Salaojien kaivuut
    • Kaivamme vuonna 1999 pakolliseksi tulleet salaojat niin uusiin kohteisiin kuin jo olemassa oleviin. Salaojien kaivuu on yksi yleisimmistä rintamamiestalojen suurista remonteista.
  • Erilaiset maanrakennustyöt
    • Erilaiset maanrakennustyöt joissa voidaan tarvita ammattilaista työkoneen kuten kaivinkoneen tai traktorin kanssa. Rakennatpa uutta, saneeraat vanhaa tai kunnostat nykyistä niin ota meihin yhteyttä!

Kysy tarpeen mukaan myös muista!

Haussa tekijä kaivuutöille Turun alueella? Ota yhteyttä!

Monipuolisesti eri kaivuutöitä Turun seudulla ja muuallakin Länsi-Suomen alueella ammattilaisen tekemänä kunnon kalustolla. Ota vain yhteyttä ja keskustellaan yhdessä tarkemmat yksityiskohdat kuntoon urakkasi osalta! Tarpeen mukaan voimme myös tulla käymään paikan päällä antamaan tarkempaa hinta-arviota.

Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!