Purkutyöt Turun seudulla ja Länsi-Suomessa

Toteutamme purkutyöt Turussa ja naapurikuntien alueella asiakkaidemme tarpeiden mukaan, oli kyse sitten vanhasta talosta, ulkorakennuksesta tai jostakin muusta jo aikansa palvelleesta kiinteistöstä. Tehokas kalustomme ja kokeneet ammattilaisemme takaavat purkutöiden sujumisen nopeasti, tehokkaasti ja mahdollisimman siististi siten, ettei purkujätettä myöhemmin löydy sieltä täältä kohteen ympäristöstä. Jätteet lajitellaan ja viedään kierrätykseen jatkojalostettavaksi säädösten mukaisesti.

Teemme purkutöitä avaimet käteen -periaattella

Asiakaslähtöisenä toimijana tarjoamme mielellämme kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää kaiken purkutöihin liittyvän aina urakan suunnittelusta syntyneiden jätteiden poiskuljetukseen. Mikäli rakennuksen purkaminen syystä tai toisesta on ajankohtaista, meiltä saat asiantuntevaa apua Turun seudulla ja lähialueilla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää purkutöistä

Kun etsit osaavaa tekijää, jolta kohteen kuin kohteen purku sujuu ilman ongelmia, Koneyhtymä Hörkkö Ky on turvallinen valinta. Palvelemme asiakkaitamme Turun talousalueella sekä laajemminkin koko Länsi-Suomen seudulla. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voisimme parhaiten palvella, kun kyse on purkutöihin liittyvistä tarpeistasi.