Purkutyöt Turku, Turun seutu ja Länsi-Suomi

Toteutamme vaativatkin rakennusten purkutyöt Turussa ja naapurikuntien alueella asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Oli kyse sitten vanhasta talosta, ulkorakennuksesta tai jostakin muusta jo aikansa palvelleesta kiinteistöstä, puramme sen ongelmitta. Tehokas kalustomme ja kokeneet ammattilaisemme takaavat sen, että purkutyöt sujuvat nopeasti, tehokkaasti ja mahdollisimman siististi siten, ettei purkujätettä myöhemmin löydy levällään kohteen ympäristöstä.

Purkutyöt avaimet käteen -periaattella

Asiakaslähtöisenä toimijana tarjoamme purkut-urakat mielellämme kokonaisvaltaisena palveluna, joka sisältää kaiken tarvittavan urakan huolellisesta suunnittelusta aina syntyneiden jätteiden poiskuljetukseen. Jokaisen purkutyön päätteeksi huolehdimme siitä, että kaikki jätteet lajitellaan ja viedään kierrätykseen jatkojalostettavaksi kaikkien säädösten mukaisesti.

Mikäli rakennuksen purkaminen syystä tai toisesta on ajankohtaista, meiltä saat asiantuntevaa apua.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta purku-urakallesi

Kun etsit osaavaa purkutöiden ammattilaista, jolta kohteen kuin kohteen purku sujuu ilman ongelmia, Koneyhtymä Hörkkö Ky on turvallinen ja luotettava valinta. Palvelemme asiakkaitamme Turun talousalueella sekä laajemminkin koko Länsi-Suomen seudulla. Laita meille viestiä ja kerro miten voisimme parhaiten palvella, kun kyse on purkutöihin liittyvistä tarpeistasi. Annamme sinulle myös mielellämme reilun ja kilpailukykyisen tarjouksen urakasta.

Ota yhteyttä!