Maanrakennustyöt Turku ja Länsi-Suomi

Koneyhtymä Hörkkö Ky tarjoaa asiakkailleen maanrakennustyöt Turusta käsin koko Länsi-Suomen alueelle, osana monipuolista palveluvalikoimaa. Ammattitaitoisten tekijöidemme ja hyvän kalustomme ansiosta kykenemme tarttumaan toimeen kaikenlaisiin alan koneurakoihin, olipa kyseessä sitten pieni maansiirto tai isompikin rakennusprojekti. Voit hyödyntää maanrakennukseen tai muuhun urakointiin liittyviä palveluita kun rakennat uutta, saneeraat vanhaa tai kunnostat nykyistä – ja voit luottaa aina siihen, että hoidamme oman osuutemme urakasta varmalla otteella. Kaivuutyöt, maa-ainesten hankinnat ja kuljetukset, kaikki eri maanrakennustyöt onnistuu. Me voimme toteuttaa myös rakennuksen purkutyöt, jos olet raivaamassa vanhaa taloa uuden tieltä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maanrakennus voi olla esimerkiksi jotain seuraavista:

Maanrakennustyöt ovat tärkeä osa uuden rakentamista, vanhan kunnostamista ja nykyisen ylläpitoa

Maanrakennustöiden alle kuuluu lukuisia eri työvaiheita, joita voidaan tehdä kaivinkoneurakointina. Kaivinkonetta ja sen ammattitaitoista kuljettajaa tarvitaan paikalle aina kun aletaan rakentamaan jotain uutta, saneeraamaan ja kunnostamaan jotain vanhaa tai kun vain halutaan pitää nykyiset käyttöalueet ja kulkuväylät hyvässä kunnossa. Monipuolinen kaivinkoneen kuljettaja voi auttaa esimerkiksi rakennusten pohjatöissä, salaojien ja sadevesijärjestelmien rakennuksessa, viheralueiden perustamisessa, uusien ojien kaivamisessa, teiden ylläpidossa ja myös huoltotöissä, kuten lanauksessa.

Kaikissa eri maanrakennustöissä tärkeintä on oikeanlainen kalusto ja sen puikoissa ammattilainen, joka tietää miten toteutettava homma hoidetaan tehokkaasti, huolellisesti ja ympäristöä vahingoittamatta. Ammattilainen tuntee myös erilaiset maa-ainekset ja miten niitä työstetään parhaalla mahdollisella tavalla, jotta lopputulos on kestävä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Maansiirrot ja maa-ainesten vaihdot kätevästi samaan urakkaan

Maansiirrot ja maa-ainesten vaihdot ovat tarpeellisia silloin, kun alkuperäinen maaperä ei ole käyttötarkoitukseen soveltuvaa. Esimerkiksi taloa ei kannata rakentaa liian pehmeälle tai rajusti routivalle maaperälle, vaan tällöin vanha maa-aines kaivetaan pois ja vaihdetaan kantavaan ja routimattomaan. Parhaaseen lopputulokseen päästään tekemällä maaperätutkimus, joka selvittää tarkalleen nykyisen maa-aineksen ja antaa tietoa sen ominaisuuksista.

Tarpeen mukaan vaihdamme maa-aineksen käyttötarkoitukseen soveltuvaksi ja viemme soveltumattoman maa-aineksen pois.

Haussa tekijä maanrakennustöille Turun alueella? Ota yhteyttä!

Kun etsit osaavaa tekijää maanrakennustöitä suorittamaan, Turun seudulla ja muuallakin Länsi-Suomen alueella palveleva Koneyhtymä Hörkkö Ky on erinomainen valinta. Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää urakastasi, niin keskustellaan hankkeen yksityiskohdat kuntoon. Tarvittaessa tulemme myös käymään veloituksetta paikan päällä tarkemman hinta-arvion antamiseksi.

Maanrakennustöiden lisäksi osaamisemme kattaa esimerkiksi purku- ja raivaustyöt, jolloin vaikkapa uuden rakennusurakan aloitus hoituu yhdellä tekijällä. Meiltä saat halutessasi monen urakan useat työvaiheet, jolloin vältyt turhilta koneiden siirtymiltä ja säästät selvää rahaa.

Jäikö jotain mielen päälle? Kysy lisää tai pyydä tarjous!