Puunkaato Turussa ja Länsi-Suomen alueella

Tarvitsetko puun kaatoa Turussa tai lähialueilla. Ota meihin yhteyttä! Hoidamme puunkaadon Turun seudulla ja naapurikuntien alueella varmalla otteella, myös haastavammissa kohteissa. Puunkaatoon voi liittyä useita erilaisia haasteita, jotka vaativat erityistä tarkkuutta; puu voi esimerkiksi kasvaa lähellä rakennusta ja olla jo valmiiksi kallellaan sitä kohti, jolloin suora kaato saisi aikaan melkoisen rysähdyksen. Ammattilaisen osaamisella ja kalustolla myös ongelmapuiden ja riskipaikkojen puunkaato toteutuu turvallisesti ja hallitusti.

Puunkaato osana uudisrakentamista ja raivaustöitä

Laaja-alainen osaamisemme erilaisisissa maanrakennustöissä ja purkutöissä ulottuu myös puunkaatoihin. Uudisrakentamisessa tai mittavammissa korjaustöissä tarvitaan usein myös puunkaatoa, jotta saadaan lahot ja kuolleet tai rakentamisen tiellä olevat puut kaadettua ja hävitettyä. Monipuolinen ammattitaito ja kalusto mahdollistaa kattavan urakoinnin, joka voi alkaa esimerkiksi purkutöillä ja puunkaadolla, edeten edelleen maanrakennustöihin ja talon pohjatöihin. Yhtä urakoitsijaa hyödyntämällä saat parhaan mahdollisen tarjouksen, sujuvan aikataulutuksen ja vaivattoman yhteistyön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä puunkaato onnistuu hankalissakin paikoissa

Me kaadamme puut pihoilta ja tonteilta, myös kaikkein hankalimmistakin paikoista – käytännössä puunkaato onnistuu toimestamme juuri siellä, missä kasvavasta puusta halutaan päästä eroon. Mikään kohde ei ole meille liian haastava. Puunkaatoon tai raivaukseen voidaan sopimuksen mukaan sisällyttää myös kaadosta syntyneiden risujen, oksien ja puunjätteen siistiminen ja poisvienti. Lisäksi jyrsimme tarvittaessa kannotkin pois. Pian puusta ei ole merkkiäkään jäljellä ja voit istuttaa sen tilalle vaikka nurmikkoa tai rakentaa päälle uutta, ilman pelkoa lattiasta kasvavasta vesasta. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!