Viherrakentamista Turussa ja Länsi-Suomessa

Laadukas viherrakentaminen saattaa pihat ja muut viheralueet kauniiseen ja edustavaan kuntoon. Siksi viherrakentamista tekemään kannattaakin valita luotettava ja kokenut alan ammattilainen, Turun talousalueella tai Länsi-Suomessa erinomainen vaihtoehto on Koneyhtymä Hörkkö Ky. Olemme suorittaneet lukuisia viherrakentamisen projekteja vuosien saatossa, joten meillä on tarjota avuksesi alan kokemusta ja tietotaitoa parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Viherrakentaminen sisältää monia tehtäviä

Piha-alueiden viherrakentaminen pitää sisällään monia eri tehtäviä ja työvaiheita, joissa oikeita työtapoja ja oikeiden materiaalien käyttöä ei voi liikaa korostaa. Kun projektista huolehtii ammattilainen, vältytään erilaisilta sudenkuopilta sekä huonojen menetelmien ja väärien materiaalien käytöltä. Lopputuloksena syntyy kaunis ja näyttävä suunnitelmien mukainen kokonaisuus, jota on helppo työstää edelleen esimerkiksi nurmea ja pensaita istuttamalla.

Joitakin viherrakentamiseen liittyviä työvaiheita:

  • Kaivuutyöt
  • Pinnanmuotoilut
  • Maa-ainestoimitukset
  • Kasvualustojen siirrot ja levitykset

Jos kaipaat kokenutta viherrakentajaa avuksesi, ota yhteyttä ja kerro omista toiveistasi. Keskustellaan yhdessä yksityiskohdat kuntoon!

Ota yhteyttä!