Talvikunnossapitoa Turussa ja Länsi-Suomessa

Tehokas ja luotettava talvikunnossapito huolehtii turvallisuuden ja käyttömukavuuden säilymisestä myös pitkän talven yli. Talvikunnossapitoon kuuluu esimerkiksi teiden ja kulkuväylien auraus sekä pihojen hiekoitus, jolloin kinokset ja peilijää eivät pääse aiheuttamaan vaaratilanteita.

Toteutamme kattavaa talvikunnossapitoa Turun talousalueella. Meillä palvelu toimii sujuvasti, tehokkaasti ja joustavasti, aina vallitsevan tilanteen mukaan reagoiden.

Pyydä tarjous kiinteistön tai tieosuuden talvikunnossapidosta!

Mitä talvikunnossapitoon kuuluu?

Talvikunnossapito on käytännössä auraamista, lumen siirtämistä lumenkaatopaikkoihin ja hiekoituksesta huolehtimista. Auraamme lumet piha-alueilta, teiltä ja muilta kulkuväyliltä, sekä viemme auratut lumet tarpeen mukaan asianmukaisiin lumenkaatopaikkoihin. Hiekoitus koskee erityisesti piha-alueita ja kevyen liikenteen väyliä, mutta tapauskohtaisesti myös tiet täytyy hiekoittaa turvallisuuden ylläpitämiseksi. Tehokas ja toimiva talvikunnossapito suunnitellaan aina kohdekohtaisesti, huomioiden esimerkiksi alueen käyttötarkoituksen ja käyttäjämäärän.

Olipa millainen tuiskutus ja keli tahansa, kuskimme lähtevät hoitamaan työnsä varmalla otteella. Meitä ei hyinen viima tai vaakasuoraan satava lumi pelota!

Ota yhteyttä ja kysy lisää talvikunnossapidosta!